The adventure of a lifetime

Touareg Trail gick av stapeln den 1 - 30 november 2008. Vi körde vår 2CV från Brussel till Benin i Afrika, totalt 907 mil.
Vi var 25 team som forcerade sand, berg och djungel med våra bilar..
Vår blogg tar dig med hela resan - från ett kallt garagegolv i februari 2008 till en varm västafrikansk vind i november samma år. Följ med!

Ett gott syfte
Som deltagare i Touareg trail ombads vi stödja en hjälporganisation. Vi har lämnat vårt bidrag till Röda Korset i Benin och Trees for Travel i Mali!

Tack till alla som sponsrat!




2008-04-08

Annan dag påsk en stor dag


Måndagen den 24 mars var slaskig och lite bister. Snön låg vit på marken. Afrikabilen skulle för första gången upplåta sitt motorljud för världen. Dörrarna hängde på tork efter första grundmålningen och racerstolen var hemma för att få ny klädsel. Albin fick sitta på en liten bräda när han stolt backade ur garaget. Hjalmars hund Abbe ackompanjerade motorljudet med ystra skall och vad jag förstår var han nöjd.

Vi kan tyvärr inte bjuda på ljudupplevelsen, men du får tänka dig ljudet av en 2-cylindrig motor som inte har trimmats in riktigt. Det inbjuder, efter vad jag förstått, den sanne bilentusiasten till storverk. //Pia


Inga kommentarer: