The adventure of a lifetime

Touareg Trail gick av stapeln den 1 - 30 november 2008. Vi körde vår 2CV från Brussel till Benin i Afrika, totalt 907 mil.
Vi var 25 team som forcerade sand, berg och djungel med våra bilar..
Vår blogg tar dig med hela resan - från ett kallt garagegolv i februari 2008 till en varm västafrikansk vind i november samma år. Följ med!

Ett gott syfte
Som deltagare i Touareg trail ombads vi stödja en hjälporganisation. Vi har lämnat vårt bidrag till Röda Korset i Benin och Trees for Travel i Mali!

Tack till alla som sponsrat!




2008-10-28

Snusförnuft


Albin är vacuumförpackad och klar.
Han lade huvudet på sned och bröt lite extra på engelska och så var det klart. Två stockar snus - totalt 20 dosor tog vägen om charkavdelningen och fick dela plats två och två i 10 plastpåsar som vacuumförslöts. Tack snälla "tobakskvinna" för att du räddade mina 30 dagar. Albins största bekymmer har varit just detta att snuset torkar i värmen. I Kungsbacka är hjälpen aldrig långt borta och tack vare flexibla människor förbättras oddsen för att vi båda ska ha humöret i balans i alla situationer. Krisar det tar vi fram påsen och lättar på trycket.
Fint som snus!
//Pia

1 kommentar:

Ralph sa...

Ni har gjort ett fantastiskt jobb - so far!
Det tekniska har jag följt i garaget, men det viktigaste kan jag läsa mellan raderna i er trevliga blogg: Ni är ett team. Lycka till!
//Ralph